4G simkaart

3G wordt 4G LTE!

Goed nieuws – achter de schermen is Telesur Tweelandensim druk bezig met de overgang van 3G naar 4G LTE! Een enorme kwaliteitsverbetering van ons netwerk, met vele voordelen voor jou als gebruiker. Want 4G LTE is sneller, veiliger en biedt een betere dekking in Suriname en Nederland. Sneller bellen en gebeld worden, dus nog makkelijker contact met jouw familie en vrienden. Webpagina's en apps laden veel sneller. Zo komt de digitale toekomst ook voor jou steeds meer binnen handbereik!

Waarom 4G LTE?

Waarom liever 4G dan 3G? De reden is heel eenvoudig. 4G LTE is gewoon veel sneller, biedt een betere dekking en is bovendien veiliger in het gebruik. Met 4G versnelt het mobiele internet en kun je makkelijker bellen en gebeld worden. Kortom, een flinke verbetering van onze dienstverlening en service voor jou als klant!

Met 4G LTE meer kwaliteit

  • Betere dekking in heel Suriname en Nederland.
  • Beter bereik door de snellere verbinding, ook binnen gebouwen.
  • Het internet wordt beter toegankelijk, websites zijn eerder geladen.
  • Bekijk sneller YouTube video's, of foto's en filmpjes in WhatsApp.
  • Beter gebruik van apps als Netflix of Spotify, zonder haperingen.

Profiteer ook van 4G LTE

Gebruik jij nog steeds een 3G-simkaart? Dan kun je minder optimaal bellen en internetten wanneer Telesur definitief over is naar het 4G-netwerk (behalve via wifi). Wil jij ook profiteren van de vele voordelen van 4G LTE? Sneller mobiel internet en makkelijker bellen en gebeld worden is zo geregeld. Gewoon door jouw oude 3G-simkaart te vervangen voor een 4G-simkaart.  

Vraag nu GRATIS jouw 4G-simkaart aan

Neem ook afscheid van jouw 3G-simkaart! Vraag nu gratis jouw 4G-simkaart aan om binnenkort gebruik te kunnen maken van de betere dekking en snellere verbinding van ons mobiele netwerk. Hoe doe je dat? Heel simpel. Vul direct het 4G-aanvraagformulier in. Wij gaan ervoor zorgen dat jij jouw nieuwe simkaart zonder extra kosten in bezit krijgt zodra de overgang naar 4G definitief is geregeld. In Nederland wordt de nieuwe simkaart naar je opgestuurd, en in Suriname haal je de simkaart op bij een filiaal van Telesur.

Snel en veilig

Je activeert de nieuwe 4G-simkaart net zo eenvoudig en snel als je gewend was bij de 3G-simkaart, zonder extra stappen. Overstappen op een nieuwe kaart is dus helemaal niet ingewikkeld. Bovendien is het veilig. Als je een nieuwe 4G-simkaart hebt besteld voor bezorging in Nederland, vraagt de bezorger om jouw ID en handtekening voor ontvangst. En wanneer je in Suriname de simkaart gaat ophalen bij een filiaal van Telesur, vragen we ook om jouw ID. Zo voorkomen we dat de simkaart in verkeerde handen valt, én voldoen we aan de eisen van de Telecomwet. Wel zo vertrouwd, toch?

Let op!

Vraag nu een 4G-simkaart aan! Dan profiteer ook jij binnenkort van de betere dekking en snellere verbinding die het 4G-netwerk biedt. Regel daarom vandaag nog gratis jouw nieuwe 4G-simkaart. En vertel het aan familie en vrienden die ook gebruik maken van de Telesur Tweelandensim.

Vraag hier GRATIS jouw 4G Tweelandensim aan

Heb jij de 4G-simkaart al gratis aangevraagd?
Zoals je weet, stapt Telesur binnenkort over van 3G naar 4G. Een mooie nieuwe stap in de richting van de digitale toekomst. Heb jij de nieuwe 4G-simkaart al aangevraagd, dan sturen wij je die zo snel mogelijk toe. Zodra we met jouw bestelling beginnen, ontvang je een bericht per e-mail. In Nederland wordt de simkaart bij je thuis bezorgd. In Suriname sturen we de 4G-simkaart naar een afhaalpunt waarover we je ook per e-mail zullen informeren.

Stay connected
Heb jij jouw 4G-simkaart nog niet in huis? Maak je geen zorgen! Na 31 maart blijft jouw nummer gewoon actief en kun je nog steeds bellen en sms'en, en bijvoorbeeld authenticatie-sms'jes ontvangen om je bankzaken te doen. Ben je in Suriname, dan blijf je tot je de nieuwe 4G-simkaart hebt ontvangen aangesloten op het 3G-netwerk dat je nu al gebruikt. In Nederland maak je dan tijdelijk gebruik van KPN 2G. WhatsApp werkt natuurlijk gewoon via de wifi.

Heb jij nog niet de nieuwe 4G-simkaart aangevraagd? Doe dat dan gratis en snel om straks ook gebruik te kunnen maken van alle voordelen die het 4G-netwerk biedt!

Aanmelden
nieuwsbrief