Klantenservice
Eigen mobiel: 1200 of +31 637001200
Andere telefoon: 0900 -2021914
In Suriname 152
Contact
Contact ons
Dealers
Klik hier
Mijn Telesur
Telesur Nederland - Diensten - Telesur Prepaid Blackberry Service

Wat is BlackBerry?

Tegenwoordig is een smartphone eigenlijk onmisbaar voor wie altijd en overal bereikbaar wil zijn op alle mogelijke manieren. Blackberry is zo een smartphone. Hiermee kan je pingen met vrienden en je hebt altijd je persoonlijk e-mailadres bij de hand POP3 of IMAP4.

Hoe werkt het?

Voor de Telesur Prepaid BlackBerry bundel betaal je vooraf een vast bedrag per maand. Hier is het pingen en mobiel internet verkeer in Nederland bij inbegrepen tot een maximum van 200MB. Na het verbruik van de bundel van 200 MB ga je per kB betalen De actuele tarieven vind je op www.telesur.nl/tarieven.

Met de Prepaid BlackBerry Service van Telesur kun je voor €10 per maand gebruik maken van alle BlackBerry diensten, zoals internetten, e-mailen en pingen in Nederland. De Telesur BlackBerry pre-paid service heeft een data volume van 200MB. De afrekening vindt plaats per 100 kB.

Aanmelden:

Het aanmelden is heel simpel: sms de tekst BB 30D  naar 101 gratis.
Zorg van tevoren wel voor minimaal €10 beltegoed.
Je ontvangt meteen een sms’je ter bevestiging van de activatie van je bundel.

Let op: Bij de aller eerste keer  van aanvraag dient u uw mobiel netwerk instellingen uit te zetten en daarna weer aan te doen.

Uitzetten:

Je kunt Telesur Pre-Paid BlackBerry Service niet tussentijds beëindigen. De looptijd is gelijk aan 30 dagen.

MB tegoed

Zijn de 200MB uit de bundel op, dan krijg je een waarschuwings-sms. Vanaf dan betaal je voor de rest van de maand € 1.00 per MB verrekend per kb vanuit je beltegoed. Je kunt de hoogte van je MB tegoed te allen tijde opvragen via *101#  SEND gratis.

Wat kun je met een BlackBerry?
  • Bellen, sms'en, en surfen op internet
  • Automatisch e-mail ontvangen en versturen
  • Pingen korte berichten verzenden naar andere BlackBerry gebruikers
  • Bijhouden van sociale netwerken en instant messengers
  • Downloaden en installeren van de meest uiteenlopende applicaties
Hoe kan ik een e-mail adres instellen?

BlackBerry ondersteunt de meeste e-mail providers. Je hoeft maar één keer je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Daarna ontvang je alle e-mail automatisch op je BlackBerry.
Voor deze taak heb je de aanmeldingsgegevens zoals gebruikersnaam en wachtwoord van je bestaande e-mailadressen nodig.
  1. Klik in het beginscherm of in de Map Installatie op het pictogram E-mailinstellingen Ik wil een nieuw e-mailadres maken of toevoegen. Hiermee kan je je Blackberry toestel koppelen aan één of meer bestaande e-mailadressen of je kan een nieuw e-mailadres maken voor je toestel. Als je een sociale netwerktoepassing op je toestel wilt gebruiken, moet je via deze optie je toestel koppelen aan het e-mailadres dat je gebruikt voor het ontvangen van sociale netwerkmeldingen.
  2. Klik op volgende.
  3. Volg de instructies op het scherm. Opmerking: Wanneer je e-mailadres juist is ingesteld, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Wat is pingen?

Pingen is berichten versturen tussen BlackBerry telefoons via de BlackBerry Messenger applicatie op je toestel. Het lijkt veel op Instant Messaging zoals we dat kennen van MSN. Want ook met pingen moet je eerst iemand toevoegen aan je lijst ping contactpersonen voordat je met hem of haar kunt pingen.

Met een ping bericht verstuur je tekstberichten, foto's, filmpjes of gesproken boodschappen. Doordat dit onderling via het BlackBerry netwerk gebeurt, worden berichten razendsnel verstuurd.

Het woord Ping staat voor het geluid dat het toestel maakt als er een boodschap binnenkomt op de BlackBerry. Oorspronkelijk werd een ping bericht naar de BlackBerry gestuurd om te testen of het toestel was verbonden op het BlackBerry netwerk
Wat heb ik nodig om te gaan pingen?

Met een BlackBerry Prepaid bundel betaal je binnen Nederland niks extra's voor pingen. Heb je geen BlackBerry Prepaid bundel, dan wordt een ping bericht verrekend als dataverkeer net als bij e-mailen en internetten en betaal je het tarief per Kb hiervoor.

Kan ik me Telesur Prepaid BlackBerry service ook in Suriname gebruiken?

Ja, dat kan.


Member .G.ets Member
Nieuwsbrief